Digital Marketing


Digital Marketing
Η ψηφιακή εποχή κάποτε ήταν το μέλλον. Τώρα είναι η καθημερινότητα μας. Οι παραδοσιακοί τρόποι διαφήμισης χάνουν καθημερινά μερίδιο και πολύ σύντομα θα ξεπεραστούν από την ψηφιακή διαφήμιση. Η Global Advertising Company συνεργάζεται με πολλές ιστοσελίδες υψηλής επισκεψιμότητας που αναλαμβάνουν ταυτόχρονα να υποστηρίξουν την καμπάνιας σας, εξασφαλίζοντας κορυφαία αποδοτικότητα. Το αποτέλεσμα; Eκρηκτικό! Οι λύσεις; Άπειρες, για διαφημιστική δαπάνη κάθε μεγέθους. Κάντε τώρα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό και κατακτήστε τον Online κόσμο σας.

Social Media Marketing


Social Media Marketing
Τα SocialNetworks είναι η ψηφιακή καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων. Επικοινωνούν μεταξύ τους, μοιράζονται, συζητούν και σχολιάζουν. Το brand σας πρέπει να κάνει αισθητή την παρουσία του στη μεγάλη αυτή ψηφιακή παρέα και η Global Advertising Company έχει τους τρόπους να σας κάνει ισχυρούς, αξιοποιώντας τα SOCIALMEDIA ως μια πηγή άντλησης πελατείας και κέρδους.

Υπηρεσίες PR


pr
Μπορεί να λέγεται πως απαιτούνται χίλιες λέξεις για να αποδώσουν μια φωτογραφία, όμως η δύναμη του γραπτού λόγου κατέχει δεσπόζουσα θέση και στο DIGITALMARKETING. Η έμπειρη ομάδα αρθρογράφων της Global Advertising Company αναλαμβάνει τη συγγραφή, την επιμέλεια και την απόδοση εμπορικών και διαφημιστικών κειμένων που θα "μιλήσουν" για σας και το brand σας σε εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες.

Email Marketing


Email Marketing
Ένα από τα πιο αποδοτικά εργαλεία του DIGITALMARKETING είναι το E-MAILMARKETING. Με τη μαζική αποστολή ενημερωτικών e-mails εξασφαλίζετε την άμεση ενημέρωση των παραληπτών για τα προϊόντα, τις προσφορές ή τις υπηρεσίες σας. Με απόλυτα μετρήσιμα αποτελέσματα, η Global Advertising Company εξασφαλίζει για λογαριασμό σας τον πιο αποδοτικό και οικονομικό τρόπο για την προβολή της επιχείρησης σας.

Online Contests and Apps


Online Contests and Apps
Η διοργάνωση και προβολή ενός Online διαγωνισμού έχει καθιερωθεί ως η έξυπνη προβολή με άμεσα αποτελέσματα και χαμηλό κόστος. Το brand σας θα αποκτήσει τους δικούς του fans μέσω ενός διαγωνισμού. Η Global Advertising Company αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διάδοση του διαγωνισμού σας έχοντας ήδει βάλει την προσωπική του σφραγίδα στους πιο επιτυχημένους διαγωνισμούς στο διαδίκτυο.

Εκτυπώσεις εντύπων και καρτών


Online Contests and Apps
Η μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, η συνέπεια, η άριστη ποιότητα, οι χαμηλές τιμές αλλά προπάντων ο σεβασμός στον πελάτη – συνεργάτη, μας καθιέρωσαν στην συνείδηση των πελατών μας και αποκτήσαμε ηγετική θέση στον κλάδο των γραφικών τεχνών και της διαφήμισης από την πρώτη στιγμή.Αναλαμβάνουμε την εκτύπωση των διαφημιστικών σας εντύπων,των επαγγελματικών σας καρτών καθώς και άλλων προιόντων σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.Επίσης αν το επιθυμείτε το εξωτερικό μας συνεργείο αναλαμβάνει την διανομή των εντύπων σας με υπευθυνότητα και με εγγύηση ποιότητας

Web development and Hosting


Web development and Hosting
H Global Advertising Company αναλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό της αρχιτεκτονικής και την καλλιτεχνική επιμέλεια του διαδικτυακού τόπου. Οι εξειδικευμένοι web designers της εταιρίας, δημιουργούν από το μηδέν προτάσεις design του site σας. Υλοποιείται η κατασκευή της δομής και των συνδέσμων - links καθώς και ο προγραμματισμός των ιστοσελίδων HTML & ASP από έμπειρους web developers της εταιρείας μας. Στο πλαίσιο της κατασκευής δυναμικών διαδικτυακών τόπων αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την κατασκευή της βάσης δεδομένων και των συνεργαζόμενων δυναμικών ιστοσελίδων. Οι εφαρμογές διαχείρισης οι οποίες δημιουργούνται είναι απόλυτα εύχρηστες προς τους διαχειριστές των διαδικτυακών τόπων ώστε να μπορούν εύκολα και γρήγορα, χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις να τροποποιούν τα δυναμικά πεδία των sites.Επίσης παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες φιλοξενίας στους διαδικτυακούς τόπους που αναπτύσσει (μόνο), για την άριστη τεχνική υποστήριξή τους. Κεντρικός άξονας της υπηρεσίας είναι η ύπαρξη ιδανικών συνθηκών τεχνικής υποστήριξης και η αποφυγή δυσλειτουργιών. Η φιλοξενία παρέχεται σε ιδιόκτητους διακομιστές (servers) που αξιοποιούν τις δυνατότητες του Windows 2008 Web Server Edition της Microsoft με 7/24 administrator της εταιρίας μας.

Mobile Applications


Mobile Applications
Τα smart phones έχουν μπει στην σύγχρονη επιχειρηματική και μη κοινωνία.Εξειδικευμένο τμήμα της Global Advertising Company ασχολείται με τον σχεδιασμό και την κατασκευή εφαρμογών που αφορούν το Αpp Store και το Google Play. Κάθε είδους επιχείρηση πλέον οφείλει να υπάρχει σε αυτόν τον νέο κόσμο της τεχνολογίας με την δική του παρουσίαση. Τα Ios και τα Android Applications αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά σύγχρονα εργαλεία στο διαδικτυακό marketing. Εφαρμογές κατασκευασμένες από το μηδέν με βάσει τις ανάγκες και τους στόχους της κάθε επιχείρησης, εταιρίας, οργανισμού, media ανοίγουν και διευρύνουν την εκάστοτε έως σήμερα αγορά.Τολμήστε να βάλετε την εφαρμογή σας στις αγαπημένες συσκευές εκατομμυρίων χρηστών ανά τον κόσμο, ανεβαίνοντας ψηλά στα online stores του διαδικτύου. Είτε θέλετε μια εφαρμογή για να προβάλετε την εταιρία σας σε παγκόσμιο επίπεδο, είτε θέλετε μια εφαρμογή για να πουλήσετε μία χρηστική ιδέα ή μια ιδέα για ένα ψυχαγωγικό παιχνίδι.Στην εποχή του «προκάτ», επιμένουμε στην εξατομίκευση και στην εξειδίκευση. Κινούμαστε στο δικό μας γνώριμο έδαφος, σε συγκεκριμένο είδος υπηρεσιών που πραγματικά κατέχουμε (εφαρμογές για smartphones και tablets) και δίνουμε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες. Κάθε συνεργασία για εμάς είναι ξεχωριστή και κάθε ιδέα μοναδική.

Καμπάνιες Google Adwords


Καμπάνιες Google Adwords
Έχετε φτιάξει μόνος σας καμπάνια Google Adwords; Η στρατηγική την οποία προτείνει η εταιρία μας για την προώθηση του διαδικτυακού σας τόπου είναι τα Google Adwords. Δεδομένου ότι το 85% των χρηστών σε παγκόσμιο επίπεδο εμπιστεύεται την Google σαν μηχανή αναζήτησης για την άντληση των πληροφοριών τους και της περιήγησης στο διαδίκτυο, σας προτείνουμε την παραπάνω μέθοδο.Μπορούμε να αναλάβουμε την βελτιστοποίηση της και την παρακολούθησή της. Μην πετάτε τα χρήματά σας άσκοπα. Μέσα σε μερικά λεπτά μπορούμε να διαπιστώσουμε βασικά λάθη στο σχεδιασμό και να πετύχουμε δραματική μείωση του κόστους ανά κλικ που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε τους ίδιους επισκέπτες με λιγότερα χρήματα ή περισσότερους επισκέπτες με τα ίδια χρήματα. Έτσι λοιπόν επιλέγουμε λέξεις-κλειδιά, που είναι λέξεις ή φράσεις σχετικές με την επιχείρησή σας. Όταν κάποιοι ψάχνουν στο Google χρησιμοποιώντας μία από τις λέξεις-κλειδιά που θα επιλέξουμε με την συμβολή σας, η διαφήμισή σας θα εμφανιστεί δίπλα στα αποτελέσματα αναζήτησης. Επομένως διαφημίζεστε σε ένα κοινό που ήδη ενδιαφέρεται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Στοχεύετε δηλαδή απ΄ευθείας στο 100% του target group που σας ενδιαφέρει.